dilluns, 13 de maig del 2013

Drac de Sant Jordi al vestíbul



Ainhoa Villegas i Paula Vila

Com ja haureu vist al vestíbul hi ha un drac fet amb oueres per al dia de Sant Jordi.

Després d’entrevistar a la Marisol, professora de cicles, encarregada d’aquesta activitat, ens hem informat més sobre aquesta manualitat.

El drac, es va fer amb oueres pintades de verd que ja es van utilitzar per fer l’arbre que decorava el vestíbul al Nadal. La cresta del drac la van fer amb plastilina, la flama de la boca amb cel·lofana i L’únic inconvenient que van tenir va ser a l’hora d’enganxar la cara al cos. Al final la van d’haver de penjar amb un fil transparent de pescar del sostre.





La idea de fer el drac va sortir de l’assignatura de plàstica d’educació infantil. Com que per cada festa fan alguna activitat, van decidir fer-lo per decorar el  vestíbul amb alguna cosa simbòlica d’aquest esdeveniment.  


El drac, es van començar a fer després de setmana santa i van tardar dues setmanes a acabar-lo. El van anar fent al vestíbul, allà mateix, a sobre d’unes taules van anar fent la forma amb les oueres.

Això no només era una activitat per decorar el vestíbul, sinó que també els contava com a nota de classe als alumnes de 2n B de cicles d’educació infantil.

La Marisol volia treure’l fa unes setmanes del vestíbul però com que la setmana que ve, el 8 de maig, són portes obertes de batxillerat i cicles formatius, van decidir deixar-lo per tal que ho vegin els que vinguin a l’institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recorda't d'escriure amb una expressió correcta i respectuosa.