diumenge, 28 d’abril del 2013

Partit de futbol molt renyit

Jordel Dossou

El dissabte 20 d´abril de 2013 , el cadet del Lluís Companys va  jugar un partit de futbol sala contra el Banús B, un dels últims de lliga . En la primera part del partit van començar bastant fluixos i  això els  va suposar   2 gols en contra i així va acabar la primera part . En la segona part van empitjorar i l´equip contrari va aprofitar aquesta situació per marcar 2 gols en contra que els deixava molt abatuts però mai van perdre l´esperança de remuntar el partit a favor seu . En la primera de les dues segones parts del partit van poder marcar dos gols a favor seu  : 1 gol de Jordel i 1 de Jonathan Garcia  .  Van tornar a baixar el seu  rendiment i el Banús va marcar un gol més i feia el 5 a 2  , resultat amb el que van acabar la tercera part del partit .En la quarta part , Jordel va tornar a marcar a favor del Lluís Companys   , minuts més  tard va ser sancionat amb una targeta groga . El Banús va saber aprofitar el   cansament del Lluís Companys,  ja que no tenien suplents i va marcar el sisè gol a favor seu per sentenciar el partit i emportar-se el 3 punts .Els golejadors del Lluís Companys van ser Jordel Dossou : 2 i Jonathan García :1 . Resultat final : 6-3 a favor del Banús .