dimecres, 29 de maig del 2013

Paula Vila

El dia 22 de Maig a Badalona, es va fer el primer concert de One Direction a Espanya. El pavelló va obrir les portes sobre les 19:00 de la tarda i el concert va començar a les 20:40 amb la cançó “Up All Night”.

Aproximadament 9.000 adolescents hi van anar (algunes acompanyades pels  seus pares). El concert, ple de crits i llàgrimes va durar dues hores, 21 cançons. Hi havia un escenari bastant gran però que entre instruments i decoracions semblava molt més petit. Els nois, a mig concert, van pujar a una plataforma que els va portar fins a un altre escenari que estava situat cap a les grades una mica més llunyanes, i allà van cantar unes quantes cançons i, fins i tot van ballar “La Macarena” com a petició de les seves fans. També van fer una competició de bandes amb els músics.

Entre cançó i cançó deien algunes paraules en castellà. Cada cop que ho feien, els crits es duplicaven  allà dins. En el últim canvi de roba dos dels seus components (Harry i Niall) van aparèixer amb la samarreta del Barça i seguidament cridaven com ara: “Barça, Barça, Barça” o “GOL,GOL,GOOOL”.

El final del concert, el van celebrar amb globus, confeti i la cançó “What Makes You Beautiful”. El concert va ser un èxit i als dies següents van fer dos concerts a Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recorda't d'escriure amb una expressió correcta i respectuosa.