diumenge, 2 de juny del 2013

Actualització de la pàgina web de l'institut

Gisela Rodríguez

La Direcció va prendre la decisió de modificar la pàgina web de l’institut i d’aquesta feina se’n va encarregar la Remei López, professora de l'aula d'acolllida i coordinadora clic, amb l’ajuda d’en Javier Losada, coordinador d’informàtica. I va demanar opinió a alguns professors en relació al color i a l'estil. En Javier Losada es va encarregar de les qüestions tècniques i la Remei del disseny i l’actualització.

El problema principal va ser que la web estava en un format antic, i no van haver-la d’actualitzar només, sinó que van haver-la de modificar sencera per a poder-la actualitzar després.


A més a més, va ser un procés molt lent, ja que la Remei va haver d’aprendre a utilitzar un programa per a millorar la pàgina i coordinar el temps lliure d’en Javier i el seu.


El professor d’informàtica va proposar com a treball de classe fer una capçalera per renovar la que hi havia. Un cop els alumnes van presentar els dissenys, es va procedir a una votació on van participar professors, l’AMPA i el PAS (Personal d’Administració i Serveis).
La capçalera més votada va ser de l’alumna Alícia Calle de 4t d’ESO C.


L’objectiu principal és l’actualització recent de la informació i l’eficàcia per oferir notícies d’activitats i novetats del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recorda't d'escriure amb una expressió correcta i respectuosa.